marți, 25 septembrie 2012

Ne vedem duminica la V for VERDE


Daca nu v-ati facut planuri pt wekeend si doriti sa petreceti un sfarsit de saptamana intr-o atmosfera relaxata si verde va asteptam duminica 30 septembrie la super targul  mintilor deshise V for VERDE intre orele 11-20, la Villa Barrio (str. Biserica Amzei nr. 30, zona Piata Romana).Targul mintilor deschise e manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.
V for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw vegane, degustari si vanzare de bunatati bio, intalniri cu designeri romani de haine si accesorii, demonstratii de pictura si un concurs de frumusete pentru biciclete, toate se intampla intr-un singur loc pentru ca tu sa te bucuri de o viata frumoasa.
Demograficele sau statisticile despre sanatate pe care le tot intalnim sunt doar cifre, iar noi credem ca oamenii sunt mult mai mult decat atat. Insusi locuitorii orasului o demonstreaza: oameni in viata carora au loc si noptile tarzii, si compotul de la tara. Oameni care isi impart camara intre gemuri facute de bunica si sticlele de vin rosu de colectie. Oameni care merg cu bicicleta pana in club. Oameni care citesc etichetele produselor. Oameni care au copii frumosi si suflet de copil frumos. Pentru fiecare parte din ei, V for VERDE a pregatit desfatari:
Pentru maini - demonstratii de gatit cu Bacania Veche si ateliere de gatit raw
Pentru gust – bunatati traditionale, ciocolata cruda, dulciuri de casa, briose, produse raw, retete dulci, sarate sau picante, condimente
Pentru trup – cosmetice bio si organice, produse pentru detoxifiere, suplimente nutritive
Pentru ochi – demonstratii de pictura pe portelan cu Wagner Arte Frumoase si Povesti, concurs de frumusete pentru biciclete cu Biciclete Pegas
Pentru trup – haine, accesorii si obiecte semnate de designeri romani
Pentru joaca – ilustratii, produse din lut, papusi si pernute cusute de mana
Noi vom fi acolo cu urmatoarele produse:
cosmetice(uleiuri si unturi Mayam, deodorante Jason si Born to Bio, pastele de dinti Green People, sapunuri vetivert, gama Cattier etc.)
alimente(sirop de artar si indulcitori, sare, fructe uscate si goji, batoane de ovaz etc.)
si detergentii Earth Friendly Products.
Si lista ramane deschisa probabil ca vom mai gasi ceva care trebuie adaugat(daca doriti ceva anume ne spuneti si vom aduce) si bineinteles ca vom avea reduceri.
Pt mai multe informatii si detalii puteti gasi pe pagina oficiala a targului mintilor deschise V for VERDE

Va asteptam cu mare drag duminica 30 septembrie la Villa Barrio, mai jos aveti harta pt cei care nu cunosc locatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu