vineri, 10 mai 2013

Cel mai important targ al primaverii Raw Generation


Pt noi incepe sa devina o traditie participarea la cel mai mare eveniment de viata sanatoasa, targul Raw Generation organizat de raw vegan chef-ul Ligia Pop, eveniment care va reuni peste 70 de expozanti.Evenimentul va avea loc duminica 12 mai este deschis publicului larg intre orele 10-20, biletul de intrare este 10 ron si fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola, unde se va oferi drept premiu un storcator automat prin presare la rece HUROM, in valoare de 1.400 lei.Locul de desfasurare este la Rin Grand Hotel, de data aceasta in Sala Bucuresti. Adresa hotelului este Str. Vitan-Barzesti, nr 7D, et 1 (nu se va ajunge cu liftul ci direct pe scarile de la receptie).Acesta editie vine si cu noutati si anume:

Concurs de gatit raw vegan pt bucatatri amatori si bucatari specializati sau restaurante cu specific raw food;

Prezentare de moda pt copii;

Prezentari de sanatate si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios.

Noi vom fi prezenti si vom avea cu noi foarte multe bunatati:

cosmetice:sapunuri naturale, deodorante naturale si piatra de alaun, coloranti de par naturali, unturi naturale si lista ramane deschisa.

alimente:sare de himalaya, indulcitori, superalimente(spirulina, chlorella, maca, cacao cruda etc)unt de cocos si de cacao, lapte vegetal, fructe uscate si cu siguranta vom mai adauga si alte produse. Daca doriti ceva in mod special puteti sa ne spuneti si vom aduce, sau daca doriti sa va aducem comanda la targ ne spuneti si ne conformam.
Oferta noastra pt targ, toate cumparaturile ami mari de 100 de ron vor primi un produs cadou la alegere, va exista un cosulet in care sunt produsele oferite cadou(goji la 100 g, crema de maini cu goji, propolis esenta fara alcool, batoane de fructe si lista e inca deschisa sa mai adaugam ceva bun).Va asteptam cu mare drag duminica 12 mai la Rin Grand Hotel cu siguranta va fi un targ foarte interesant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu